Mindent a gyerekekért! 

Töltsünk együtt egy felejthetetlen és vidám napot, ahol a kicsik vannak a középpontban!

Igényes bábokkal, szép díszlettel, sok zenével és humorral és vidámsággal fűszerezve érkeznek a mesehősök, akiket színészeink előadásról előadásra lelkesen és igényesen jelenítenek meg. Előadásaink a legkisebbektől a nagyobbacskákig, a 4-10 éves korosztálynak szólnak legfőképp, de az a tapasztalatunk, hogy a felnőttek is remekül szórakoznak, amíg velünk vannak!

Ezen az oldalon minden lényeges információt megtalálsz! Görgess végig és töltsd ki az időpontfoglaló űrlapot! Már nagyon várjuk a közös mókát! :)


  Tekints bele az előadásainkba

Szerezz örömet a kicsiknek


Sok remek előadás közül választhat, aki keresgélni kezd, azon gondolkodván, hogy mivel örvendeztesse meg a kis közönségét, 

Amiért minket hívnak: 

- az előadásokat pedagógus végzettségű alkotók szerkesztették, akik pontosan tudják, ebben az életkorban milyen üzenetekre, élményekre van szüksége ennek a korosztálynak

- fontosnak érezzük, hogy amellett, hogy szórakoztatjuk, tanítsuk is a kicsiket azokra az értékekre, melyekre egész életükben tudnak majd építeni

- mindezt játékos formában, szinte "észrevétlenül" tesszük, az előadás első percétől az utolsó pillanatig figyelve arra, hogy mindannyian részesei legyenek annak a csodának, melyet SZÍNHÁZNAK hívnak.


Az előadásfoglalás menete

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot


2 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot


Megbeszéljük a részleteket és megválaszoljuk a kérdéseidet


Felejthetetlen és vidám napot töltünk együtt a gyerekekkel


Rólunk mondták

Kisújszállás, Kisharang Óvoda

Örülünk, hogy rátok találtunk, így teljessé tettétek a várva várt Mikulásrendezvényünket. A gyerekek álma teljesülhetett, hogy "igazi" Mikulással találkozhattak, s mindezt egy nagyon színvonalas, kedves előadás keretében tehették. Bízom benne, hogy találkozunk még máskor is! További sok szép sikeres előadást és nagyon boldog, békés Karácsonyi ünnepet kívánunk! 

Janóné Rácz Ildikó, óvodavezető

Etyek, Nefelejts Német Nemzetiségi Óvoda apraja és nagyja


Köszönjük, hogy velünk nyitottátok az évet! Színvonalas, egyedi, vidám hangulatú előadásotokkal különleges élményben részesítettétek a gyermek és felnőtt közönséget. Gratulálunk, s kívánjuk, hogy minél több gyermek részesülhessen előadásotok varázslatos élményében! Köszönjük még egyszer!

A Rét utcai óvoda Fáni, Katica és Malacka csoportja Tatabányáról


Nagyon vártuk a mai előadást és nem csalódtunk benne! Jól éreztük magunkat mi felnőttek, a gyermekek mosolygós arca mindent elárult! :) A bábok nagyon szépek, az előadás hangulata felejthetetlen! Visszavárunk Benneteket! Sikeres szereplést és jó egészséget kívánunk!

Perbete, Szlovákia, Nyitnikék Óvoda

Köszönjük a színvonalas előadást. A humorérzék és az élvezetes jelenetek nagyon egyedivé varázsolták az egész hangulatot. A gyerekek élvezték minden pillanatát. Örömteli és vidám délelőttöt nyújtottatok óvodásaink számára.

Alsógallai Óvoda, Tatabánya


Kedves Cimbora Produkció! Köszönjük a színvonalas előadást. Kicsik és nagyok mind élveztük, jókat nevettünk :) Nagyon megragadott minket a mese egyedi feldolgozása és a vicces jelenetek. További sok sikert kívánunk, szeretettel visszavárunk Benneteket.

Katica és Süni csoport, Városlőd


Köszönjük szépen a gyermekközpontú előadást. Elnyerte a gyerekek és az óvodapedagógusok tetszését is. Elismerésünk a szépen elkészített bábokhoz, díszlethez! További sikeres munkát kívánjunk! 

Hirics Község Önkormányzata


Nagyon köszönjük, hogy megtiszteltek Bennünket színvonalas, vidám előadásukkal! Sok sikert kívánunk! 

Boldog Karácsonyt!

Leiningen Óvoda

Köszönjük a színvonalas előadást! A gyerekek végig izgatottak voltak, élvezték a mesét. Sok sikert a továbbiakban!

Felsőgallai Német Nemzetiségi Óvoda óvodásai és dolgozói

Újszerű előadásotok jó hangulatot varázsolt az óvodánkba. Óvodásaink érdeklődve, figyelmesen követték az előadást. A bábok és a díszlet gyönyörűek voltak, mindenkinek nagyon tetszett!

Ami mindent megér nekünk

Öröm és vidámság

Számunkra az az igazi siker, ha vidámnak láthatjuk a közönség minden egyes tagját. A meséket is ezen szemléletmód szerint adjuk elő, teret engedve a kicsik részvétének. 

Kultúra

 Szeretnénk megismertetni a gyerekeket a színház örömével, hogy később színházszerető felnőtteké váljanak.

Fejlődés 

A Cimbora Produkció célja, hogy a gyerekeknek a legkisebbektől a nagyobbacskákig olyan mintákat és kulturális értékeket közvetítsünk, melyek az élet minden területén segítségükre lesznek majd egy teljesebb, minőségibb élet kialakításában. 

Repertoár


A kiskakas gyémánt félkrajcárja
A kiskakas gyémánt félkrajcárja

Egy igazi klasszikus népmese, melyet szeretettel ajánlunk főként az óvodás és kisiskolás korosztálynak.

A darab bunraku bábokkal és élőjátékkal, sok zenével, humorral szórakoztat, ahol a jó elnyeri méltó jutalmát, a végén pedig kiderül, mi történik, ha darázs kerül a bugyogóba :)

Játsszák: Laki Móni - Tarr Gyuri

Írta: Tarr György

Zene: Tóth Tamás (MMA díjas)

Rendezte: Valler Kata

Bábok: Bene Nikoletta, Valler Kata

Játékidő: 45 perc


Röfi és a Farkas
Röfi és a Farkas

Mit lehet tenni egy buszmegállóban egy napsütéses szombat délután, ha éppen az orrunk előtt ment el a busz? Játszani! A bőröndből többek között előkerül Röfi, a messzeföldön híres malacka, aki senkitől sem fél, még a farkastól sem! De lássuk, mi történik, amikor az ordas is kibújik a kofferból...

Játsszák: Laki Móni - Tarr Gyuri

Írta és rendezte: Sarkadi Nagy László

Bábok: Valler Kata

Játékidő: 40 perc

Mikulásváró
Mikulásváró

Interaktív Mikulásváró előadás (élő szereplőkkel) 

Jók voltunk idén? Én biztos! 

De miért a felnőttek mondják meg, hogy ki a jó? És egyáltalán mi a jó? Mindez kiderül a Cimbora Produkció Mikulásvárójából! A zenés előadásba bevonjuk a kicsiket is, közösen énekelünk, majd a csomagosztás izgalma felejthetetlen élménnyé teszi a napot!

Játsszák: Laki Móni, Tarr György, Varga Lala

Játékidő: 40 perc
A Békakirály
A Békakirály

Mit tehet az ember ha piknikezés közben egy sereg békával találja magát szembe a tóparton? Megijed? Elsőre talán... de ha jobban megnézzük ezeket a mókás kis lényeket, egyből rájövünk micsoda remek játszópajtás válhat belőlük! Még mese is kerekedik... és megtudhatjuk, mit tegyünk, ha olyat ígértünk, amit nem sok kedvünk van betartani. Jótett helyébe jót várj, a békakirály helyébe pedig pedig csakis a gyerekek segítségével lehetséges új királyt választani...

Játsszák: Laki Móni - Tarr Gyuri

Írta és rendezte: Sarkadi Nagy László

Bábok: Valler Kata

Játékidő: 55 perc

Gyakran ismételt kérdések

Milyen korosztálynak szólnak az előadások?

Gyerekeknek a legkisebbektől a nagyobbacskákig, 4-10 éves korig. Előadásainkat főként az óvodás korosztály látogatja, de az a tapasztalatunk, hogy a bölcsisek is érdeklődve "ülik" végig az előadásokat, és a kisiskolások figyelmét is egyaránt lekötik.

Nem fognak megijedni a kicsik?

A mesék kedvesek, a bábok szépek és nem ijesztőek, nem kell tehát attól tartani, hogy a kisebbek félni kezdenek a szereplőktől vagy megijednek egy-egy jelenettől. Természetesen, főleg a beszoktatás során sok minden előfordulhat, de a tapasztalt pedagógus kollégák ezt mindig nagy hozzáértéssel kezelik.

Milyen mesék közül lehet választani?

Az idei év a klasszikusok jegyében telik, vagyis három olyan mesét mutatunk be, melyeket a gyerekek már jól ismernek. Mégis azt tapasztaljuk, hogy az ismerős történetekbe szívesen látogatnak el, nemcsak a kicsik, de még a szülők és a pedagógusok is.

Mennyire interaktívak az előadások?

Az előadások alapvetően tartalmazzák azokat az interaktív elemeket, melyek ahhoz kellenek, hogy az élmény teljes legyen, és a kis közönségünk folyamatos résztvevője legyen a mesének, hogy ne lankadjon a figyelem, és együtt alkossuk meg, hozzuk létre a "varázslatot". A korlátozások időtartama alatt az interaktivitás megmarad a szükséges helyeken, de fizikai kontaktusba nem kerülünk a gyerekekkel.

Mennyi ideig tart az előadás?

A mesék 40-45 percesek. Az a tapasztalatunk, hogy ezt a időintervallumot tudják figyelemmel kísérni a gyerekek anélkül, hogy nagyon elfáradnának. A darabok úgy vannak felépítve, hogy az izgalmas "akciódús" jelenetek után legyen egy kis "pihenő" is, így ez az időtartam éppen optimálisan köti le a kicsiket.

Milyen értékeket közvetítünk?

A Cimbora Produkció célja, hogy olyan mintákat és kulturális értékeket közvetítsünk a gyerekek felé, melyek az élet minden területén segítségükre lesznek majd egy teljesebb, minőségibb élet kialakításában. Szeretnénk megismertetni a gyerekeket a színház örömével, hogy később színházszerető felnőtteké váljanak.  


Előadás foglalás 1 perc alatt!

Időpontfoglalás az űrlap kitöltésével: a foglalást követően 2 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén. Az egyeztetés során részletes tájékoztatást nyújtunk, minden felmerülő kérdést illetően. 

Ha az előadás időpontjával kapcsolatban van konkrét elképzelés, akkor azt kérjük a dátum mezőben jelezni. A végleges foglaláshoz mindenképpen szükséges az előzetes telefonos, vagy e-mailben történő egyeztetés! Ha bármilyen kérdés felmerül, azt a megjegyzés mezőben kérjük jelezni. Köszönjük a bizalmat! :)

Visszajelzések

IBS International Business School - Budapest

Kedves Cimbora :) Eddig nem jutottam a munkámhoz, mert hallgattam a kollégákat, akik áradoztak a tegnapról. Volt gyerekecske, aki még reggel is emlegette a szomorú Nokedlit, másik kérte, hogy énekeljék el neki a Hull-a-pelyhes-t (de úgy, ahogy ŐK!! - mármint Ti), óriási sikeretek volt. Akadt, aki a másik szülő Mikulás ünnepségére vitte el az aprónépet, és - hallva a többieket - bánta a döntést, mert ott nem igazi Mikulás volt (mondjuk, itt is próbálkozott egy ál Mikulás, de résen voltatok!).Abban biztos voltam, hogy nagyon jó buli lesz, de, hogy csudát csináltok, az külön öröm volt. KÖSZÖNJÜK! Rita

Bucsa Óvoda gyermekei

Nagyon jó hangulatú előadást láthattunk. A gyermekek élvezték, szurkoltak a Kiskakasnak! A műsor színvonalas volt, gratulálunk az előadóknak!

Telepi Óvoda, Budakalász

Köszönjük a csodás előadást. A gyerekek nagyon élvezték :) Köszönjük a befektetett munkát és a humort!

Kerekegyházi Bóbita Óvoda

Köszönjük az előadást! Szép bábokkal, vidám énekkel, sok humorral varázsoltak nagyszerű délelőttöt óvodásaink számára.

BHE Bonn Kft. 

Köszönjük a varázslatos előadást! Nagyon jó pillanatokat okoztatok a kicsiknek. Igazán nagyon színvonalas volt a műsor és a díszlet is. Sok sikert a további előadásokhoz! Jencsel Zsuzsa


Ez az oldal nem része a Facebook.com oldalnak és semmilyen kapcsolatban nem áll a Facebook Inc.-el. A FACEBOOK a Facebook Inc. szerzői tulajdonjoga.