Eredményhirdetés! 

Október 1-én kisorsoltuk a Röfi és a Farkas című bábjáték nyertesét!Az országos helyzet és a nehézségek ellenére is 40 "indulónk" volt a játékban, aminek nagyon örültünk, hiszen minden résztvevővel találkozni fogunk valamikor az év folyamán, reméljük, minél hamarabb! :)

Az ajándék előadást idén a Podmaniczky Evangélikus Általános Iskola Óvodája nyerte Budapestről, ezen kívül pedig két vigaszdíjasunk is született, akiknek egy kis meglepetéssel fogunk kedveskedni: A hernádi Hamvas Béla Művelődési Ház és Könyvtár, valamint a borotai Kicsi Vagyok Én Napköziotthonos Óvoda.

Mindenkinek sok szeretettel gratulálunk!

Újra játékra invitáljuk az intézményeket! A "Röfi és a Farkas" című zenés bábjátékot 2020 szeptember 30-ig megrendelők között élő adásban kisorsolunk egy előadást a facebook oldalunkon, így a szerencsés intézmény visszanyeri annak árát. Jól hangzik igaz?  

Az előadás időpontját a nyertessel történő egyeztetés szerint határozzuk meg.  Amennyiben az országos intézkedések nem teszik lehetővé az adott időpontban az előadás megtartását, új időpontot egyeztetünk az intézménnyel. 

A megrendelőlap visszaküldésével az intézmény jogosulttá válik a Cimbora Produkció nyereményjátékában történő részvételre, melyben egy, a "Röfi és a Farkas" című bábelőadást sorsoljuk ki. A megrendelőlap kitöltése és visszaküldése a Cimbora Produkció nyereményjátékában történő részvétel feltétele. A játék nyertese a visszaküldött megrendelőlapok közül kerül kisorsolásra október 1-én csütörtökön, 17:00 órakor, mely sorsolást a Cimbora Produkció facebook oldalán élőben közvetítjük:

https://www.facebook.com/cimboraprodukcio

A sorsolás során egyenként felolvassuk a játékban részt vevő intézmények nevét. Amennyiben ehhez Ön nem járul hozzá, kérjük ezt előre jelezni!

A játékban történő részvételhez az alábbi lapot szíveskedjenek kitölteni és visszaküldeni a hello@cimboraprodukcio.hu email címre!

Kérdése van? Kérjük, írja le nekünk pár sorban, 2 munkanapon belül válaszolunk!

További információkkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre.

Telefon.: 06/70 62 369 48
Email: hello@cimboraprodukcio.hu
https://www.facebook.com/cimboraprodukcio

A játékhoz sok szerencsét kíván a Cimbora Produkció csapata :)