Nyereményjáték

Letiltották a programok szervezését?

Ne aggódjon, akkor is részt vehet a nyereményjátékunkban ha

- tavaszi, nyári időpontot szeretne megjelölni;

- a megjelölt időpont megváltozhat a kormányzati intézkedésektől függően;

- a költségvetés ütemezése miatt gondot okozna az azonnali fizetés.


Foglaljon előadást szeptember 30-ig, és kapja ajándékba azt! 

Újra játékra invitáljuk az intézményeket! A "Röfi és a Farkas" című zenés bábjátékot 2020 szeptember 30-ig megrendelők között élő adásban kisorsolunk egy előadást a facebook oldalunkon, így a szerencsés intézmény visszanyeri annak árát. Jól hangzik igaz?  

Az előadás időpontját a nyertessel történő egyeztetés szerint határozzuk meg.  Amennyiben az országos intézkedések nem teszik lehetővé az adott időpontban az előadás megtartását, új időpontot egyeztetünk az intézménnyel. 

A megrendelőlap visszaküldésével az intézmény jogosulttá válik a Cimbora Produkció nyereményjátékában történő részvételre, melyben egy, a "Röfi és a Farkas" című bábelőadást sorsoljuk ki. A megrendelőlap kitöltése és visszaküldése a Cimbora Produkció nyereményjátékában történő részvétel feltétele. A játék nyertese a visszaküldött megrendelőlapok közül kerül kisorsolásra október 1-én csütörtökön, 17:00 órakor, mely sorsolást a Cimbora Produkció facebook oldalán élőben közvetítjük:

https://www.facebook.com/cimboraprodukcio

A nyertest e-mailben értesítjük. Az előadások maximális befogadóképessége 80 fő, nagyobb létszám esetén a szervezés mindenképpen előzetes egyeztetést igényel! 

A sorsolás során egyenként felolvassuk a játékban részt vevő intézmények nevét. Amennyiben ehhez Ön nem járul hozzá, kérjük ezt előre jelezni!

A játékban történő részvételhez az alábbi lapot szíveskedjenek kitölteni és visszaküldeni a hello@cimboraprodukcio.hu email címre!

További információkkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre.

Telefon.: 06/70 62 369 48 
Email: hello@cimboraprodukcio.hu
https://www.facebook.com/cimboraprodukcio

A játékhoz sok szerencsét kíván a Cimbora Produkció csapata :) 

A tavalyi nyereményjátékok nagy sikerére való tekintettel úgy döntöttünk, idén is megadjuk az esélyt egy intézménynek, hogy nyerjen!  A kiskakas gyémánt félkrajcárja című előadáshoz kapcsolódó nyereményjátékban a biatorbágyi Csicsergő Óvoda és a tatabányai Alsógallai Ovi pedagógusai bizonyultak szerencsésnek. Biatorbágyon még nem volt vendégkönyvünk, de Tatabányára már nem felejtettünk el vinni magunkkal :)

Kérdése van? Kérjük, írja le nekünk pár sorban, 2 munkanapon belül válaszolunk!