Kik vagyunk?

Valler Kata 

Rendező, báb- és díszlettervező, színész

Balázs János Balázs

Báb- és díszlettervező, festőművész


Sződy Szilárd 

Rendező

Tóth Tamás

Zeneszerző


Sarkadi Nagy László

Rendező

Faragó Zsuzsa

Dramaturg

A történet nem most kezdődött, hanem több, mint 13 éve, a Főnix Drámastúdió színpadán, ahol elsőként Gyuri, majd Móni állt a világot jelentő deszkákra. Remek tanáraink között többek közt dr. Sződy Szilárd is igyekezett embert (színészt) faragni belőlünk, kis csapatunk indulását pedig egy rendezéssel segítette. (A kiskakas gyémánt félkrajcárja). Közös pályafutásunk a Stúdió elvégzése után is folytatódott, a pápai illetőségű Pegazus Színházban, ahol olyan mesterek keze alatt tanultuk ki a bábszínészet csínját-bínját, mint Sarkadi-Nagy László és Végh Zsolt, akiknek ezúton is szeretnénk kifejezni hálánkat. Vissza is tértünk Pápára egy időre, hogy elkészülhessen a Röfi és a Farkas című bábjáték, melyet azóta is nagy sikerrel játszunk. Soron következő premierünk, a Békakirály próbái szintén Pápán zajlottak 2021 nyarán. 

Valler Katával szintén színészként dolgoztunk együtt néhány évig, most pedig a második közös prokejtet valósítjuk meg idén: a Momo című zenés bábelőadás után a Pávatoll rendezőjeként is örömmel üdövözöljük, melyet a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházzal közösen hozunk létre a 2023/24-es évadban. 

Balázs János Balázs a Hermetia Puppets báb-és díszlettervezőként, Tóth Tamás MMA ősztöndíjas zeneszerző pedig a darabok zenei betéteiért felel és jelent egyben garanciát a magas szakmai színvonalra.